Om kliniken

Om kliniken

LaserCare Uppsala är en klinik med inriktning inom estetisk dermatologi för både kvinnor och män.

Vi utför olika hudbehandlingar för att förbättra och stärka huden utan kirurgi. Vi är specialiserade på hudföryngring och arbetar med att förebygga hudens åldrande.

LaserCare Uppsala är en av de modernaste klinikerna i såväl Sverige som Skandinavien inom estetisk dermatologi. Vi håller oss regelbundet uppdaterade genom att följa publicerade studier och forskning på ny teknik inom dermatologi och anti-aging.

Vi arbetar endast med leverantörer/utrustning som har dokumenterat goda resultat vilket tillsammans med vår erfarenhet gör att vi kan erbjuda de bästa behandlingsmetoderna för att behandla och hjälpa just Dig.

All behandling utförs av certifierad/auktoriserad/legitimerad personal. Personalen består av erfarna hudterapeuter, massörer, sjuksköterskor, läkare och tandläkare, som alla har lång och gedigen erfarenhet inom sina respektive områden.

Det kan vara svårt att välja vilken klinikbehandling som passar just för Dig. Därför är Du alltid välkommen på en kostnadsfri konsultation, så att Du i lugn och ro kan få svar på Dina frågor kring behandlingarna. Vi skräddarsyr alltid en individuell behandlingsplan efter dina förutsättningar och önskemål.